Christina Roland Oldorf

Om mig
Om

Baggrund

Christina Roland Oldorf, Autoriseret psykolog, Specialist i psykoterapi med voksne & Specialist i Kognitiv Adfærdsterapi

Jeg tilbyder kognitiv adfærdsterapi til unge og voksne med angstlidelser, depression, krise-og stressreaktioner, PTSD og selvværdsproblematikker. Herudover tilbyder jeg supervision til psykologer på vej mod autorisation eller på vej mod specialistniveau.

Efter jeg blev uddannet psykolog i 2008, arbejdede jeg de første par år med børn, unge og familier. Hernæst var jeg i mange år ansat på to forskellige ambulatorier i voksenpsykiatrien, og senest har jeg arbejdet i et andet psykologhus i København. Særligt mine to sidste stillinger har givet mig indgående erfaring med behandlingen af mennesker med depression, angstlidelser, traumer og PTSD, men også erfaring med andre, mere almene psykologiske problemstillinger som krise-og stressreaktioner, sorg, lavt selvværd, relationelle udfordringer og overtænkning. Jeg er desuden vant til at behandle ovenstående problematikker hos mennesker, der samtidig er diagnosticeret med ADHD.

Foruden mit terapeutiske arbejde har jeg været supervisor for både tværfagligt personale i psykiatrien samt for andre psykologer, været underviser på Region Hovedstadens interne uddannelsesforløb og varetaget oplæring af personale indenfor Kognitiv Adfærdsterapi.

Jeg tilbyder
Om

Metode og tilgang

Metodisk anvender jeg Kognitiv Adfærdsterapi som fundament for behandlingen. Jeg bruger dog også metoder inden for 3. bølge kognitiv adfærdsterapi – herunder især Metakognitiv Terapi, Acceptance and Commitment Therapy, Unified Protocol og Compassion Fokuseret Terapi. Til behandlingen af PTSD benytter jeg som udgangspunkt Prolonged Exposure. Jeg anvender udelukkende evidensbaserede metoder og lægger stor vægt på at skræddersy mine behandlingsforløb, så du kan få det størst mulige udbytte af terapien.

Et forløb hos mig vil indebære, at du opnår viden om din tilstand. Herefter vil vi sammen fokusere på, at du udvikler nogle færdigheder og får nogle metoder, der hjælper dig til at opnå det liv, du ønsker at leve. På den måde skulle det arbejde, vi sammen laver, gerne give dig effektive og holdbare resultater.

Jeg er selv af den overbevisning, at hvis man skal kunne åbne sig for et andet menneske, er det afgørende med tryghed og tillid i relationen. Jeg vil derfor gøre alt hvad jeg kan, for at møde dig på en måde, der muliggør begge dele.

Som psykolog går jeg meget op i at kvalitetssikre mit arbejde, og derfor modtager jeg løbende supervision, ligesom jeg deltager i diverse kurser og efteruddannelser.

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig godt videre.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores 4 børn.

Dit forløb hos psykologhuset Paradoks: 

I et terapiforløb hos os vil vi arbejde med en problemliste og en målsætning. Det er vigtigt for os, at du opnår effektive og holdbare resultater. Derfor vil vi løbende evaluere på proces og fremskridt. Vi vil lave øvelser sammen i sessionen og du vil også få konkrete øvelser med hjem, som er tilpasset dig og din situation. Målet er at vi skal have udskiftet din værktøjskasse. Vi skal sammen træne nye og mere hensigtsmæssige strategier, som kan komme ned i værktøjskassen, og som du fremover kan bruge på din egen færd.  

Vi glæder os til at hjælpe dig af med dine begrænsninger og frem mod dine mål. 

Velkommen til!

De bedste hilsner

Psykologhuset Paradoks

Scroll to Top

Uforpligtende samtale

Har du brug for sparring eller tidsbestilling er du velkommen til at give mig et kald.