Stop tankemylder

Behandlingsområder
Behandlingsområder

Tankemylder, bekymring & grublerier

Stop tankemylder, også den tankemylder der siger at man behøver en diagnose for at gå til psykolog. En del af vores klienter har været usikre på, om deres problemer var store nok til at tale med en psykolog. Det er derfor vigtigt at understrege: Ingen problemer er for små. Det er vigtigt, at man tager udgangspunkt i sig selv frem for at sammenligne sig med andre. Mange klienter kommer fordi, overtænkningen i perioder af deres liv har overtaget kontrollen og deres tankemylder fylder alt for meget.

Konsekvensen af overtækningen og tankemylderet kan være tristhed, jalousi, uro, søvnbesvær, nervøsitet, ængstelighed eller usikkerhed. Uanset hvad temaet er, så er der næsten altid overbevisninger og strategier, som vi kan justere på, så du kan forholde dig til livets knubs og udfordringer på en bedre måde og dermed stoppe tankemylderet.

Negative tanker og svære følelser er et livsvilkår for os som mennesker. Men kommer vi til at beskæftige os med dem hele tiden, så bliver vi ved med at være påvirkede følelsesmæssigt. Derfor kan det være hensigtsmæssigt at opdage, hvilke strategier som forstærker og vedligeholder følelser, og selvfølgelig hvordan vi kan forholde os til dem i stedet for.

Hvis du oplever at du er for meget oppe i hovedet, og tankemylder plager dig og påvirker din hverdag, så tøv endelig ikke med at tage kontakt.

DSC09369
Scroll to Top

Uforpligtende samtale

Har du brug for sparring eller tidsbestilling er du velkommen til at give mig et kald.