Praktisk info & priser

Tilskud

Sygeforsikringen Danmark

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få et økonomisk tilskud til hver session på mellem 300-450kr, alt afhængig af din alder.

Sundhedsforsikringer

Mange har i dag enten en privat sundhedsforsikring eller en sundhedsforsikring gennem deres arbejde, som dækker delvist eller fuldt honorar hos en autoriseret psykolog. Du kan med fordel undersøge, om du har sådan en. Du kan som oftest benytte din sundhedsforsikring hos os. Er du i tvivl, skal du endelig kontakte os, så guider vi dig videre. 

Lægehenvisning

Vi tager desværre ikke imod lægehenvisninger.

Afbudspolitik

Får du behov for at ændre din aftale, bedes du gøre det i så god tid som muligt.

Fristen for afbud er dagen før vores aftale inden kl 12.00. På den måde kan andre klienter på venteliste nå at få gavn af tiden. Ved overskridelse af afbudsfristen eller udeblivelse fra aftalt session faktureres det fulde beløb. Ændringer og afbud skal ske direkte til din psykolog: 

Maj@psykologhusetparadoks.dk eller tlf: 53628363

Emilie@psykologhusetparadoks.dk eller tlf: 42747886

Christina@psykologhusetparadoks.dk eller tlf: 20724715

Marie@psykologhusetparadoks.dk eller tlf: 42929733

Priser

Betaling

Betaling sker i slutningen af session enten via bankoverførsel eller kontant. Ved behov kan vi også sende en faktura. 

Søger du en psykolog i KBH?

Vi anbefaler psykolog Synnøve Holm Hørup https://psykologsynnove.dk

Find vores adresse

Klinikken ligger i smukke omgivelser på Torvet 4. Indgangen er gennem den store glasdør mellem Café Kik og Cafe København. Tag trappe eller elevator op til 2. sal. Her går du til venstre ind gennem den hvide dør og tager plads i venteværelset.

Parkering kan foregå i P-huset Torvet. Første time er gratis og herefter er taksten 10kr/timen. Man kan også parkere i Gallerierne, hvilket er samme afstand. Kommer du med tog/bus er der en 8 minutters gåtur fra Hillerød station

Kontaktformular

Har du ikke en krypteret mail, anbefaler vi dig at rette henvendelse via denne krypterede kontaktformular. Tryk på ”send besked med Sikkermail” og husk at angive dine kontaktoplysninger. Formularen kan også benyttes til at uploade dokumenter f.eks en betalingsgaranti fra dit forsikringsselskab eller andre personfølsomme dokumenter.

Når vi sender krypterede mails er det fordi vi ønsker at passe godt på dine data. Derfor vil du modtage en sms-besked med en kode, som du skal bruge for at åbne din mail fra os.

Herefter kan du svare sikkert tilbage, selvom du ikke har en krypteret mail.

Vi har ikke kun klienter fra Hillerød, vi dækker hele nordsjælland

Hos Psykologhuset Paradoks omfavner vi alle der har brug for det. Selvom vores psykologhus er placeret i Hillerød, har vi klienter fra nær og fjern, og du er også mere end velkommen! Nedenfor ser du en række byer vi har klienter fra, men vi tager også meget gerne imod dig hvis du kommer et helt tredje sted fra. Hvis du bor langt væk, tilbyder også online terapi. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hillerød

1 of 1
Scroll to Top

Uforpligtende samtale

Har du brug for sparring eller tidsbestilling er du velkommen til at give mig et kald.