Maj Lindebjerg

Om mig
Om

Baggrund

Maj Lindebjerg, uddannet psykolog ved Københavns Universitet, Autoriseret af Psykolognævnet & MCT Institute™ registreret terapeut (Level I)

Jeg er specialiseret inden for Metakognitiv terapi og behandling af angstlidelser, OCD, depression, stress og lavt selvværd.  

Igennem den seneste årrække har jeg arbejdet som psykolog i en kognitiv og metakognitiv psykologklinik i København med speciale i angstlidelser og OCD. Jeg har tidligere arbejdet med lægehenviste klienter i en psykologklinik i Charlottenlund, hvor jeg behandlede en bred vifte af problemstillinger ud fra kognitiv terapi. Førhen har jeg arbejdet med klienter med spiseforstyrrelser i psykiatrien i Gentofte Kommune og gennem en årrække har jeg været engageret som frivillig i forskellige organisationer i Danmark blandt andet Dannerhuset, Angst & OCD-Foreningen samt Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS).

Som psykolog vægter jeg grundighed og høj kvalitet i mit arbejde og holder mig løbende opdateret gennem ny litteratur, kurser og efteruddannelse. Eksempelvis startede jeg i 2019 på en 2-årig Metakognitiv specialistuddannelse ved Professor Adrian Wells (ophavsmanden til metoden) ved MCT- Instituttet i Manchester. Derudover modtager jeg altid fast supervision for at sikre en god kvalitet i mit arbejde. 

Privat bor jeg sammen med min mand og vores to børn.

Jeg tilbyder
Om

Metode og tilgang

Jeg tilbyder terapi til unge og voksne. Jeg benytter fortrinsvist metakognitiv terapi som teoretisk fundament for behandlingen. Udover at metoden er evidensbaseret er den særlig effektiv til angst, depression og OCD, og i det hele taget, effektiv til alle tematikker hvor overtænkning fylder. Metoden giver ikke blot effektive, men også holdbare resultater. Du kan læse mere om metakognitiv terapi her 

Jeg ved, at det for mange er grænseoverskridende og kan kræve mod at opsøge en psykolog. Mange af mine klienter har taget tilløb længe fordi bare tanken om, at skulle dele de sårbare emner, er for svær. Af den årsag gør jeg altid mit absolutbedste for at møde dig på en varm og anerkendende måde. Terapien er et rum, hvor du skal føle dig fuldkommen tryg og fri til at tale om alt det sårbare, og det som fylder hos dig.

Dit forløb hos psykologhuset Paradoks: 

I et terapiforløb hos os vil vi arbejde med en problemliste og en målsætning. Det er vigtigt for os, at du opnår effektive og holdbare resultater. Derfor vil vi løbende evaluere på proces og fremskridt. Vi vil lave øvelser sammen i sessionen og du vil også få konkrete øvelser med hjem, som er tilpasset dig og din situation. Målet er at vi skal have udskiftet din værktøjskasse. Vi skal sammen træne nye og mere hensigtsmæssige strategier, som kan komme ned i værktøjskassen, og som du fremover kan bruge på din egen færd.  

Vi glæder os til at hjælpe dig af med dine begrænsninger og frem mod dine mål. 

Velkommen til!


De bedste hilsner 
Psykologhuset Paradoks  

Scroll to Top

Uforpligtende samtale

Har du brug for sparring eller tidsbestilling er du velkommen til at give mig et kald.