Psykolog Stenløse

Behandlingsmetode
Behandlingsmetode

Kognitiv og metakognitiv terapi nær Stenløse

Som din psykolog nær Stenløse tilbyder psykologhuset Paradoks både Kognitiv adfærdsterapi og Metakognitiv terapi til børn, unge og voksne. Vi rammer et bredt spektrum af klienter med vores kompetencer og står også klar til at hjælpe dig med værktøjer til livets knubs og udfordringer på en bedre måde og dermed stoppe det tankemylder eller andet der går dig på.

Hvis du kæmper med angst, OCD, depression, stress, PTSD eller lavt selvværd, kan vi som psykolog nær Stenløse hjælpe dig. Uanset om du er barn, ung eller voksen, er vi her for at støtte dig gennem dine mentale udfordringer og hjælpe dig med at opnå en bedre livskvalitet.

Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at finde ro og balance i hverdagen, så du kan stoppe tankemylderet og håndtere livets udfordringer på en mere konstruktiv måde. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vores psykologer nær Stenløse kan gøre en forskel for dig.

Kontakt os

detail of wild climbing plants
Vi har klienter fra nær og fjern:

Klienter fra nær og fjern

Hos psykologhuset Paradoks er vi stolte af at tiltrække klienter fra nær og fjern, og anset hvor du kommer fra, er du altid velkommen hos os.

Scroll to Top

Uforpligtende samtale

Har du brug for sparring eller tidsbestilling er du velkommen til at give mig et kald.